top of page

HR-botit, tekoäly ja Microsoft 365-ympäristö 

Hyödynnä jo olemassa olevaa järjestelmää ja aloita prosessien ja työnkulkujen tehostaminen sekä automatisointi helposti ja nopeasti. 

fondo logo
Perehdytys

Mitä?

Tekoälyn ja HR-bottien hyödyntäminen organisaatiossa voi tuntua hankalalta IT-projektilta, mutta Microsoft Copilot Studion myötä sinulla on käytössäsi ympäristö, jonne saamme tuotua tekoälyä hyödyntäviä HR-botteja, luotua prosessien automatisointeja sekä rakennettua oivalluttavaa henkilöstöanalytiikkaa. Kokeilun aloittaminen ja hyötyjen konkretisointi ei ole koskaan ollut näin helppoa. 

Miksi?

HR-botit ja tekoäly auttavat tilanteessa, jossa usea HR-tiimi tänä päivänä on: liikaa töitä ja liian vähän tekijöitä. Teknologia mahdollistaa “digitaaliset lisäkädet”, jotka helpottavat työtaakkaa ja tätä kautta edesauttavat myös jaksamista. HR-botit ja tekoäly M365-ympäristössä1 mahdollistavat mm. seuraavia “low hanging fruits” -ratkaisuja organisaation koosta tai toimialasta riippumatta: 

  • Henkilöstön tukeminen: HR-botit toimivat Teams:ssa 24/7 tukena työntekijöille, jotka tarvitsevat apua HR-asioissa. Esimerkiksi jos työntekijä ei tiedä, miten hän voi hakea lomaa tai miten toimia sairaustapauksessa, hän voi kysyä asiaa botilta. Tekoäly osaa hakea Sharepointissa tai intrassa olevasta ohjeistuksista oikeat vastaukset Teams-keskusteluun. 

  • HR-prosessien automatisointi: Toistuvien ja manuaalisten asioiden automatisointi vapauttaa HR- tai esihenkilön aikaa muihin tehtäviin. Automatisointi tehostaa lukemattomia työnkulkuja ja jopa kokonaisia prosesseja työntekijäpolun eri vaiheissa aina perehdytyksestä työsuhteen lopettamiseen.  

  • Päätöksenteon tuki: Tekoäly tukee esim. HR:n ja johdon päätöksentekoa analysoimalla suuria tietomääriä ja tuottamalla oivalluksia, jotka auttavat kehittämään työntekijäkokemusta, osaamista ja käytössä olevia ohjeistuksia. Henkilöstöanalytiikan raportit saadaan niin ikään rakennettua M365-ympäristöön. 

Lisäksi M365-ympäristössä sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvasta, versiohallinnasta, palomuureista, käyttäjähallinnasta tai ulkoisista integraatioista, sillä M365 on itsessään turvallinen ja suljettu ympäristö, jossa olevaa HR-sisältöä järjestelmän oma tekoäly kykenee hyödyntämään. Kaikki tämä helpottaa ja nopeuttaa uusien hr-käytäntöjen kokeiluja ja ratkaisuiden käyttöönottoa. 

Miten?

HR-bottien ja tekoälyn käyttöönotto onnistuu ketterästi ja nopeasti M365 -ympäristössä, sillä se tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut laajojenkin prosessien hallintaan. Vaikka tekniset toteutukset ovat kaikille valmiina ja käytettävissä sekä tietoturva-asiat ovat kunnossa, pitää silti suunnitella tarkkaan mistä lähteä liikkeelle ja miksi - mistä saadaan henkilöstölle paras hyöty. 

Yksi hyödyllisimmistä ja suosituimmista ratkaisuista on ehdottomasti Teams:iin rakennettava HR-botti, joka palvelee väsymättä isoakin määrää työntekijöitä valituista HR-teemoista. Botin, tekoälyn ja Sharepointin muodostamalla kombinaatiolla mikä tahansa organisaatio lisää tehokkuutta ja parantaa työntekijäkokemusta, sekä saa uusia ideoita myös muille ratkaisuille. Siitä on turvallista aloittaa matka kohti digitalisoituvaa henkilöstöhallintoa. 

1 M365 on yksi esimerkki ympäristöistä, missä HR-botit toimivat.

m365

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan lisää kuinka voimme auttaa työntekijöitäsi.

Kiitos viestistä!

Olemme pikimmiten yhteyksissä :)

LinkedIn
Botteja on Luotettava Kumppani

Yhteystiedot


Sähköposti

info@botteja.fi

 

Puhelin
+358 040 565 5606

Vierailuosoite
Fritalantie 13, Ulvila


Sähköinen laskutus

Botteja Oy (Y-tunnus 2959860-8)
Verkkolaskuosoite 003729598608
Operaattoritunnus 003708599126
Välittäjä Open Text Oy

bottom of page