top of page

TYÖNTEKIJÄPOLUN UUDET ASKELEET - MITÄ TAPAHTUU REKRYN JÄLKEEN...

Botteja.fi logo
Keitä olemme

KEITÄ OLEMME?

Botteja tarina

Botteja yritysidea lähti vuonna 2018 ajatuksesta lähteä muotoilemaan chatboteista monipuolisia palveluapureita yrityksille. Samalla kypsyi idea jalostaa palvelubottien keräämästä datasta asiakas- ja liiketoimintaymmärrystä yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Tuotteissa ja palveluissa yhdistyvät ymmärrys uusimmista teknologioista (AI, NLP, ML) ja vankka näkemys asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisestä (EX, DWX, CX, DCX).

Botteja-yrityksen missio on lennättää asiakkaansa rohkeisiin digiloikkiin sekä tarjota ainutlaatuista kilpailuetua yhdistämällä bottien kautta kerääntyvä jatkuva tieto sekä vahva kokemus markkinatutkimuksesta ja -ymmärryksestä. 

Botteja arvot ovat rohkeus, hauskuus, aito välittäminen sekä jatkuva kehitys.

Chatbot asiakkaille

Esittelymme

HARRI MESSO

TOIMITUSJOHTAJA & PERUSTAJA

Harri Messo Botteja.fi
botteja sukset.gif

”Työssäni on tärkeintä löytää ratkaisuja, joilla saadaan loppukäyttäjä ja samalla asiakas yllätettyä positiivisesti ja isosti.”

Supervoimanani on loputon innostus - uusiin ideoihin ja ihmisiin ideoiden taustalla on helppo syttyä.. ja sitten mennään täysillä! :)

Harrastan monipuolisesti liikuntaa, jääkiekkomaalivahdin tehtävät ykkösenä. Elämän makeimmat jutut ovat niitä, mitä voi tehdä yhdessä perheen kanssa kuten vaellus ja vapaalasku.

Työhistoriaani mahtuu kansainvälisiä organisaatioita ja ohjelmistoprojekteja niin isoissa kuin pienemmissäkin yrityksissä. Olen myös ehtinyt vaikuttamaan ja auttamaan monissa startup-yrityksissä.

gsm: + 358 40 565 5606

sposti: harri(a)botteja.fi

Linkedin.png

TIMO PIHLAJAMÄKI,

ASIAKASKOKEMUSJOHTAJA

Timo Pihlajamäki Botteja.fi
botteja levy.gif

”Oivalluttaminen on tärkeintä työssäni. On hienoa saada aikaan muutosta. Kun asiakkaan lamppu syttyy ja hän alkaa saamaan omaan tekemiseensä aitoa lisäarvoa ja kääntää katseensa enemmän omiin asiakkaisiinsa.”

Supervoimani on generalistina monipuolisuus. Vahvaa kokemusta ja näkemystä löytyy jo kolmen vuosikymmenen ajalta todella erilaisista b2b- ja b2c-organisaatioista.

 

Harrastan kaikenlaista kuntoilua, musiikin kuuntelua sekä retkeilyä perheen kanssa.

 

Olen työskennellyt tutkijana, tuote- ja palvelukehityksessä, insight-tuotannon ja asiakaskokemuksen parissa sekä media-alalla. Olen huomannut, että asiakasymmärryksen päälle on todella paljon varmempaa lähteä rakentamaan uusia asioita tai kehittämään jo olemassa olevia juttuja. Ymmärrys kun ei koskaan mene pois muodista.

Linkedin.png

Advisory board

KUSTAA VALTONEN

Kustaa Valtonen on kokenut myynti, startup- ja sijoitusammattilainen.

 

Kustaa työskentelee Finest Bay Area -tunneliprojektin parissa. Hänellä on pitkä historia IT-yrityksissä, kuten HP:ssa ja Microsoftissa, ja hän on auttanut monia startup-yrityksiä löytämään kasvupolkunsa.

Linkedin.png

PETER VESTERBACKA

Peter Vesterbacka, luotsaa Finest Bay Area-tunneliprojektia yrittäjänä.

Peter on perustanut monia yhteisöjä, kuten Slushin, Mobile Mondayn ja HP Bazaarin. Hän työskenteli Roviolla Mighty Eaglena ja on intohimoinen koulutuksen puolestapuhuja.

Linkedin.png

Ota yhteyttä

Sähköposti:              Puhelin:                   Käyntiosoite:

info@botteja.fi                    040 565 5606                   Friitalantie 13, Ulvila

Verkkolaskutustiedot:

Botteja Oy (Y-tunnus 2959860-8)

Verkkolaskuosoite 003729598608

Operaattoritunnus 003708599126

Välittäjä Open Text Oy

bottom of page