top of page

Botteja blog.

Mikä on HR-chatbot?


What is an HR chatbot?

HR-chatbotit ovat keskustelupohjaisia "tietokoneohjelmia", jotka automatisoivat ja virtaviivaistavat erilaisia HR-tehtäviä. Ne on suunniteltu olemaan vuorovaikutuksessa työntekijöiden kanssa tarjoamalla tukea ja opastusta sekä vastaamaan kysymyksiin, jotka liittyvät erit. henkilöstöpolitiikkaan, etuihin, rekrytointiin, koulutukseen ja johtamiseen. HR-chatbotit voidaan integroida erilaisiin HR-järjestelmiin, kuten rekrytointi- (ATS) ja oppimisjärjestelmiin, mikä tarjoaa saumattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen työntekijöille ja työnhakijoille.


HR-chatbotit auttavat henkilöstöhallinnon ammattilaisia ja esihenkilöitä keskittymään inhimillistä otetta vaativiin tehtäviin vapauttamalla aikaa rutiinitehtävistä mm. vastaamalla henkilöstöhallinnon kysymyksiin heidän puolestaan. Tyypillisiä sovellusalueita HR-chatboteille ovat mm.:

  • Esiperehdytys ja perehdytys: Chatbotit tarjoavat uusille työntekijöille mm. tietoa yrityskulttuurista ja eduista, mutta ennen kaikkea tehostavat ja nopeuttavat perehdytystä uusiin tehtäviin ja vastuisiin.

  • Työntekijöiden tuki: Chatbotit tarjoavat henkilöstölle 24/7 tukea erilaisissa HR-asioissa, kuten lomakäytännöissä, eduissa ja palkkakyselyissä.

  • Tehokkuus: Chatbotit auttavat johtajia ja työntekijöitä seuraamaan tavoitteita, antamaan palautetta ja suunnittelemaan sen pohjalta erilaisia toimenpiteitä.

Kaiken kaikkiaan HR-chatbotit auttavat organisaatioita parantamaan HR-prosessejaan, vähentämään kustannuksia ja parantamaan työntekijöiden kokemusta työntekijäpolun jokaisessa vaiheessa.


Contact us:
Email:
info@botteja.fi

 

Telephone:
+358 040565606

Visiting address:
Fritalantie 13, Ulvila

Electronic invoicing information:

Botteja Oy (Y-tunnus 2959860-8)
Verkkolaskuosoite 003729598608
Operaattoritunnus 003708599126
Välittäjä Open Text Oy

bottom of page