top of page

OSAAMINEN JA JATKUVUUS

Chatbotit lisäävät pitoa tarjoamalla oikea-aikaista keskustelua ja tukea.Tämä lisää työntekijöiden sitoutumista ja tuottavuutta.

fondo logo
Botteja offboarding

Mitä?

Osaajien pitäminen talossa on kaikkien organisaatioiden tavoitteena. Työntekijät pidetään motivoituneina ja sitoutuneina mm. kehittämällä myönteistä ja arvostavaa työyhteisöä ja -kulttuuria, mutta myös henkilökohtaisia kompetensseja.

Työnantajan oikeat toimet ja positiivinen kulttuuri luovat yhdessä pitoa. Sen tavoitteena on vähentää henkilöstön vaihtuvuutta.  

Miksi?

Yksi olennainen elementti vaihtuvuuden vähentämisessä on aktiviinen vuoropuhelu työnantajan ja työntekijöiden välillä.  Chatbotit toteuttavat aktiivisesti dialogia mm. esihenkilöiden ja työntekijöiden välillä auttaen mm.:

  • Havaitsemaan ajoissa sellaiset ilmiöt tai tunteet työyhteisössä, joiden voimistumiset lisäävät poistumisen mahdollisuutta  

  • Keräämään ideoita ja ehdotuksia työympäristön parantamiseksi käymällä aktiivista dialogia kaikkien kanssa 

  • Keräämään dataa henkilöstöanalytiikan ja tiedolla johtamisen tueksi. 

 

Henkilöstön suuri vaihtuvuus vaikuttaa negatiivisesti työntekijöiden moraaliin, mikä johtaa mm. tuottavuuden ja sitoutumisen laskuun. Chatbottien käymän dialogin ja siitä saatavan datan avulla organisaatiot voivat tarttua epäsuotuisiin ilmiöihin ja tehdä ajoissa tarvittavat korjausliikkeet. 

Miten?

Chatbotit ovat tärkeässä roolissa pidon lisäämisessä. Ne tarjoavat kanavan palautteelle ja tuelle. 

Ennakoiva analytiikka auttaa puuttumaan lähdön syihin ennen kuin henkilö itse päättää lähdöstään.

 

Chatbotit ovat kustannustehokkaita, ketteriä ja integroituvat saumattomasti olemassa oleviin HR-järjestelmiin, mikä tekee niistä erinomaisen työkalun pidon parantamiseen. Chatbottien eri kanavissa keräämää dataa saa vaivattomasti yhdisteltyä muuhun sisäiseen tai ulkoiseen dataan, jolloin pitoa lisäävien ja poistumaa vähentävien toimenpiteiden suunnittelulle ja toteutukselle on enemmän selkänojaa. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja kuinka voimme auttaa työntekijöitäsi.

Kiitos viestistä!

Olemme pikimmiten yhteyksissä :)

Linkedin
Botteja on Luotettava Kumppani

Yhteystiedot


Sähköposti

info@botteja.fi

 

Puhelin
+358 040 565 5606

Vierailuosoite
Fritalantie 13, Ulvila


Sähköinen laskutus

Botteja Oy (Y-tunnus 2959860-8)
Verkkolaskuosoite 003729598608
Operaattoritunnus 003708599126
Välittäjä Open Text Oy

bottom of page