top of page

Botteja blog.

botteja logo
botteja logo

Työtyytyväisyys nousuun chatboteilla!


Chatbotit ovat jo nyt HR-tiimien korvaamattomia liittolaisia. Ne lisäävät merkittävästi tiimien tehokkuutta ja vaikuttavat positiivisesti työtyytyväisyyteen. Botit eivät hyödytä vain työntekijöitä, vaan niillä on myös keskeinen rooli HR-prosessien virtaviivaistamisessa – ne ovat saatavilla 24/7, ja vastatessaan välittömästi niille esitettyihin kysymyksiin, ne parantavat myös työntekijäkokemusta. Tarjoamalla välitöntä tukea ja keräämällä dataa työtyytyväisyydestä, chatbotit eivät ainoastaan ratkaise haasteita nopeasti, vaan osoittavat myös organisaation sitoutumista työntekijöiden hyvinvointiin.

  

Chatbotit ja työhyvinvointi

Henkilöstöhallinnassa työtyytyväisyys ja sen kehitys on aina ajankohtainen teema. Mitä HR-botit voivat tuoda tähän ”ikuisuuskysymykseen”? Ainakin seuraavia asioita:


  • Hyvää fiilistä. Työntekijät saavat boteilta välitöntä henkilökohtaista apua, ohjausta ja jopa hallinnollista tukea. Jokainen tehostaa omaa tekemistään, ja jo pelkästään tämä lisää positiivisuuden ilmapiiriä työpaikoilla.

  • Voimaannuttavaa vuorovaikutusta. Chatbottimme määrittelevät HR-tuen uudelleen tarjoamalla muutakin kuin vain tietoa – ne auttavat jaksamaan. Työntekijät eivät koe tulleensa vain kuulluiksi, vaan myös aidosti tuetuiksi tehtävissään. Tämä edistää sitoutumista organisaatioon ja sen tavoitteisiin huomattavasti.

  • Työntekijöiden ja työyhteisön pulssin. HR:lle ennakointi ole vain etu, se on välttämättömyys. Chatbotimme ovat silmäsi ja korvasi, jotka tarjoavat reaaliaikaisia näkemyksiä siihen, mitä työpaikallasi tapahtuu. Henkilöstöanalytiikan hyödyntäminen helpottuu ja tehostuu tuoreen datan avulla. Näin tiedät aina mihin annettu palaute tai ehdotus liittyy, ja voit käyttää palautetta relevanttien asioiden edistämiseen.

  • Ennakointia. Maantieteellisesti hajautuneessa organisaatiossa HR ei välttämättä aina ole fyysisesti paikalla, jolloin mahdollisten työtyytyväisyyteen tai -hyvinvointiin liittyvien haasteiden havainnointi on ongelmallista. Ennakoivien HR-bottiemme ansiosta ongelmat ratkeava ennen kuin ne ehtivät kärjistyä, kiitos henkilöstöanalytiikan ja työntekijöiden kanssa käydyn aktiivisen dialogin. Näin maantiede ei ole enää este, sillä HR-bottimme varmistavat, että haasteisiin vastataan suoraan paikasta (ja ajasta) riippumatta.

  • Tehoa HR-tekemiseen. HR-asiantuntijoille työtyytyväisyyteen keskittyvät chatbotit ovat enemmän kuin työkaluja – ne ovat liittolaisia paremman työpaikan tavoittelussa. Kyse ei ole vain ongelmien näkyväksi tekemisestä tai asioiden nopeammasta käsittelystä, vaan ennen kaikkea sellaisen ympäristön luomisesta, jossa työntekijät viihtyvät. Botit kun lisäävät koheesiota organisaatioissa. HR-tiimien apureina ne edistävät ihmiskeskeistä lähestymistapaa antamalla ammattilaisille mahdollisuuden keskittyä sellaisen työpaikan luomiseen, jossa työntekijät ovat tyytyväisiä tehtäviinsä ja vastuihinsa. Rutiinit hoidetaan boteilla.

 

Mutta miten pääset “työtyytyväisyysbottien” hyödyntämisessä alkuun ja miten voit varmistaa, että ne huomioivat juuri sinun tarpeesi ja sopivat kaikille organisaation työntekijöille?


Tässä kohtaa me tulemme mukaan. Olemme johtava chatbot-ratkaisuiden toimittaja HR-ammattilaisille. Asiantuntemuksemme, kokemuksemme ja teknologiamme auttavat sinua luomaan ja hallitsemaan chatbottejasi yksinkertaisesti ja helposti. Integroi ne olemassa oleviin järjestelmiisi ja työkaluihisi, kuten Slackiin, Microsoft Teamsiin, Google Workspaceen jne., jolloin voit seurata ja analysoida niiden suorituskykyä ja palautetta sekä päivittää niitä tarpeen mukaan.


Halusitpa sitten käyttää botteja lähtökeskusteluihin, perehdyttämiseen, koulutukseen, suorituskyvyn optimointiin, työntekijöiden sitouttamiseen, työhyvinvoinnin lisäämiseen tai mihin tahansa muuhun henkilöstöön ja kehittämiseen liittyvään tarkoitukseen, meillä on sinulle ratkaisu.

Intrested?

Contact us on the form below to learn more about our services and how we can help your employees.

Thank you for contacting us!

We will get back to you as soon as possible.

Luotettava Kumppani
LinkedIn

Contact us:
Email:
info@botteja.fi

 

Telephone:
+358 040565606

Visiting address:
Fritalantie 13, Ulvila

Electronic invoicing information:

Botteja Oy (Y-tunnus 2959860-8)
Verkkolaskuosoite 003729598608
Operaattoritunnus 003708599126
Välittäjä Open Text Oy

bottom of page